در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. می خواستم بدونم بهترین بیمه که می تونه جایگزینی برای بیمه تامین اجتماعی باشه چیه ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شما برای برخورداری از بیمه درمانی بهتر است بیمه رایگان سلامت را دریافت نمائید و درکنار آن یک بیمه عمر و تامین آتیه با شرایط و توان پرداختی خریداری نمائید تا هم از خدمات درمانی و هم خدمات بازنشستگی برخوردار گردید.