در لیست بیمه توسط
سلام

از ابتداي ارديبهشت 95 درکارگاهي مشغول بکارم.کارفرما تازه درخواست بازرسي به بيمه داده که برام ليست رد کند.از زماني که بازرس تاييد کندچقدطول ميکشدکه ليست رد شوددرسابقه.چون ميخوام گواهي استحقاق درمان بگيرم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

ليست بيمه ارديبهشت ماه بايد تا پايان خرداد براي کارگاههاي عادي و تا پايان تير براي کارگاههاي مشمول کمک دولت ارسال و پرداخت شود. به محض اينکه ليست ارسال شد مي توانيد براي صدور يا تمديد دفتر چه اقدام نمائيد.