در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بیمه شده زنی که سابقه پرداخت 720 روز حق بیمه را دارد از همسرش جدا شده و از وی دارای فرزند می باشد آیا مشارالیها می تواند از کمک عایله مندی استفاده کند ؟ و اگر بیمه شده ای همسرش فوت نموده باشد چطور ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلم

در مقررات مربوط به پرداخت کمک عایله مندی شرط تحت تکفل بودن فرزندان پیش بینی نشده است و ملاک عمل این پرداختها بیمه بودن کارگر با رعایت مفاد ماده 86 قانون تأمین اجتماعی می باشد لذا زنان مطلقه و کارگرانی که همسرانشان فوت نموده اند بشرط داشتن سابقه پرداخت 720 روز حق بیمه مشمول برخورداری از حق اولاد خواهند بود.