در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا کارگران پاره وقت نیز استحقاق دریافت بن کارگری را دارند ؟ میزان بن متعلقه چگونه باید محاسبه گردد ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

کارگران پاره وقت که ساعات کارشان کمتر از ساعات کار عادی کارگاه می‌باشد نیز استحقاق استفاده از بن کارگری را دارند و برای محاسبه میزان بن متعلقه، مجموع ساعات کارکرد آنها در ماه تبدیل به روز شده و طبق ضوابط مربوط روز های کارکرد بن تحویل خواهد شد.