در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

کارگری با داشتن شرایط قانونی از کمک عایله مندی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی برخوردار است اخیراً همسر او هم که در همان کارگاه مشغول به کار است ادعا کرده است که با توجه به اینکه حق بیمه مقرر در قانون را پرداخت کرده است او هم باید از کمک عایله مندی برخوردار شود آیا پرداخت این کمک بطور توأم به این دو کارگر قانونی است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در اجرای مواد 86 و 87 قانون تأمین اجتماعی، زن و شوهری که در یک کارگاه و یا در کارگاه های جداگانه اشتغال بکار داشته باشند در صورت داشتن شرایط پیش بینی شده (پرداخت 2 سال حق بیمه) هر کدام به تنهایی محق به دریافت کمک عایله مندی خواهند بود.