در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام من 31 سال سن دارم ده سال هم هستش بیمه تامین احتماعی قالیبافی هستم ومشغول بافت قالی میخواستم بدونم بعد 15سال میتوانم بازنشسته شوم چون دیسک گردن هم دارم.....؟؟؟ لطفا جواب دهید
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

در مشاغل سخت و زیان اور بازنشستگی با 20سال کار مداوم و یا 25سال متناوب امکان پذیر خواهد بود.همچنین اگر کمسیونهای پزشکی تامین اجتماعی فرسایش جسمی و روحی ناشی از کار را تشخیص و تایید نمایند میتوان زودتر از موعد مقرر  بازنشسته شد.