در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با عرض سلام

میخوام بدونم برای احداث و بهره برداری یک نیروگاه خورشیدی، چه بیمه نامه هایی رو می توان تهیه کرد؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز در خصوص مورد خاصی که فرمودید بیمه نامه های زیر قابل پیشنهاد می گردند:

بیمه مسوولیت کارفرما: برای پوشش مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان و کارگرانی که دراحداث پروژه همکاری دارند

بیمه تمام خطر پیمانکاری: برای بیمه نمودن سازه و خطرات احتمالی که ممکن است در حین ساخت، سازه را تهدید نماید

بیمه شکست ماشین آلات:برای بیمه نمودن ماشین آلاتی که برای راه اندازی و نصب سازه خورشیدی کار میکنند. ماشین آلاتی که در این بخش بیمه میشوند، ماشین آلات کارگاهی هستند که پلاک شهربانی ندارند و بصورت درجا و ثابت ممکن است کار کنند.

موفق و موید باشید