در شرکت بیمه توسط
با سلام بنده دچار شکستگی پا شدم تمام مراحل دادگاه انجام شده و مدارک مورد نیاز راتحویل بیمه ایران دادم میخواستم ببینم چقد طول میکشد تا دیه پرداخت شود ایا مشکلی یا مراحلی دیگری وجود ندارد؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام موسسه بیمه باید بعد از دریافت كلیه مدارك مربوط به خسارت حداكثر ظرف مدت ۳۰ روز، مدارك را بررسی و نتیجه را اعلام نماید و در صورت احراز عدم استحقاق دریافت خسارت مراتب را همراه با ذكر دلایل بطور مكتوب به بیمه گذار یا زیان دیده اعلام نماید و در صورت قبول خسارت، موسسه بیمه موظف است حداكثر ۱۵ روز پس از قبول خسارت آن را پرداخت نماید.(ماده ۲۲ آئین نامه حمایت از حقوق بیمه گذاران، بیمه شدگان و صاحبان حقوق آنها  )

مدت زمان رسیدگی به خسارت های وارده چقدر است؟ حداكثر زمان پرداخت خسارت به بیمه گذاران چقدر باید باشد؟