در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

بنده در 2 سال اخر خدمت هستم. و اقدام به دریافت وام 50 تومانی کرده ام. که بازپرداخت ان 5ساله است. ایا این عمل بنده بازنشستگی را به تاخیر می اندازد؟ و تا اخرین قسط وام باید به خدمت ادامه دهم؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام خیر باز پرداخت وام منوط به شرایطی میباشد که این شرایط باعث مانع استفاده از مزایای شما نمیشودو چنانچه اقساط وام شما از حقوقتان کسر میشده  بعد از بازنشستگی از حقوق مستمری شما کم خواهد شد