در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من ۶ سال سابقه ی بیمه ی قالیبافی دارم  1 سال بعد از بیمه شدن مبتلا به سرطان سینه شدم  وتا پنج سال باید دارو مصرف کنم ودکترم گفته که دیگه نباید قالی ببافم و به خاطر داروهایی که مصرف می کنم کبدم چربی گرید ۳ شده( ۳۵ سال دارم) می خواستم بدونم من را از کار افتاده می کنند
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام چنانچه بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی