در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام و خسته نباشید.جایگاه دفترو نمیتونم تو گوگل مپز ثبت کنم راهنمایی میفرمایید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام

https://www.google.com/maps بر روی سایت گوگل مپ بروید

سپس برروی محدوده دفترتان بروید

در گوشه بغل نوار سرچ روی منو (سه خط ) کلیک نمایید

سپس بر روی  Add a missing business

پین قرمز رنگ را برروی محل خود قرار دهید و اطلاعات خواسته شده مانند تلفن و گروه شغلی مانند : Insurance Agency یا Insurance Broker (تایپ نمایید) و... را تکمیل نمایید

در صورت درست بودن اطلاعات و تشخیص آن توسط افرادی که بر روی گوگل مپ مشارکت می کنند دفتر شما ثبت می شود

در ضمن با اپلیکیش گوگل مپ در موبایل نیز می توانید این کار را انجام دهید .

** در تمام مراحل باید با اکانت جمیلتان وارد شده باشید

** ثبت نام به صورت رایگان می باشد و هزینه ای از شما دریافت نمی شود