در بیمه درمان تکمیلی توسط
آدرسهای بیمه سلامت پویا در قزوین در مورد دندانپزشکی
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)
با سلام آدرس مطب دندان پزشکی طرف قرارداد با بیمه سلامت پویا در قزوین
دکتر سعید حکیم جوادی
خیابان خیام شمالی کوچه تابان پ4 طبقه دوم   (کلیه خدمات عمومی )
دکتر رقیه حسن پور
خیابان پادگان میدان عارف کوچه مهدی پ6 واحد 4   (کلیه خدمات عمومی )
دکتر سمانه صابر
فردوسی جنوبی کوچه امیر امجد ساختمان پزشکان سلامت طبقه دوم      (کلیه خدمات عمومی- ایمپلنت  )
دکتر فاطمه سمیعی زاده
(متخصص ارتودنسی)
 خیابان عدل بین میدان عارف و میدان عدل ساختمان پزشکان میر عماد طبقه 2 واحد 7  (فقط ارتودنسی )
دکتر میر یزدان میرزاده
چهارراه خیام به سمت بو علی شرقی ساختمان پزشکان آتیه طبقه دوم واحد1       (کلیه خدمات عمومی )
دکتر آذین وحید
خیابان بوعلی شرقی نرسیده به چهارراه خیام ساختمان پزشکان آتیه طبقه 4 واحد 16    (کلیه خدمات عمومی و اطفال  )
دکتر فائزه میر میران(متخصص جراحی لثه و ایمپلنت )
 بلوار شمالی بالاتر چهارراه محمد رسول الله بین کوچه های گلبرگ و سیدی ساختمان 530 واحد 1 (فقط ایمپلنت)
دکتر شیما اعلایی (متخصص پروتز و ایمپلنت)
 بلوار مدرس شمالی بالاتر از چهارراه محمد رسول الله بین کوچه های گلبرگ و سیدی ساختمان 530- ط 3-واحد8
(فقط پروتز و ایمپلنت )
دکتر فائزه آزموده ( متخصص فک و صورت )
    (کلیه خدمات عمومی )
دکتر سپیده عرب
( متخصص ارتودنسی ) (فقط ارتودنسی )
 خیابان فردوسی شمالی - روبروی بیمارستان دهخدا - کوچه زمرد - طبقه دوم
دکتر سمیه همت زاده(متخصص جراحی لثه)
خیابان بوعلی روبروی بیمارستان بوعلی بن بست ساحل ساختمان پزشکان عرفان طبقه 4 واحد 401
(خدمات تخصصی جراحی لثه و ایمپلنت اروپایی)