در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (240 امتیاز)
اگه امکان داره لیست امراض واشخاصی که نمیتوانند بیمه شوند (درشرکت های بیمه بازرگانی)
بنده مادرم رماتیسم داره ومشکل دیگش اینه که همیشه رگهای بدنش خشک مشه همراه بادرد یعنی همیشه نیاز به ماساژ داره تابهتر شه آیاچنین افرادی بااین امراض بیمه میشوند؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

با این اطلاعات نمی توان نظر خاصی داد ، شما درصورت نیاز به بیمه عمر و تامین آتیه بایستی فرم های بیمه را با کمک مشاوره بیمه ای خود پر کرده و مدارک پزشکی خود را همراه آن ضمیمه نمائید تا پزشک معتمد بیمه پس از بررسی نحوه و شرایط پذیرش یا عدم آن را به شما اعلام نماید