در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
آیا یک شخص مجرد دختر می تواند ازدو بیمه بیمه پدری که بازنشسته شده و مستمر بگیر هست و خودش بیه قالی بافی بوده بازنشسته شده آیا می شود هر دو حقوق بازنشستگی را بگیرد؟؟؟ در صورت خیر چرا نمی شود؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام دختر نمیتواند هم حقوق خود رو بگیرد وهم مستمری پدر اما اگر مادر بازنشسته باشد وهمسرش فوت کند میتواند حقوق همسر خود رو بگیرد بخاطر اینکه در قانون این بحثها مورد تایید یا رد قرار گرفته اند