در دیه و بیمه خودرو توسط
در هنگام تصادف چند خودروي پي يا پي از عقب ب جلو ايا بيمه خودروي مقصر ب من خسارت قسمت جلو را ميدهد يا خير؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

بستگی دارد نظر افسر پلیس در مورد تقصیر چه باشد

اما در حالت معمول هر خودرو نسبت به خودروی جلویی مقصر است یعنی باید خسارت عقب خودرو جلویی را پرداخت کند و خیارت قیمت جلو خودرو خود را از جیب یا از بیمه بدنه تامین کند و خسارت عقب خودرو خود را نیز از راننده پشت سر اخذ میکند

معمولا علت حادثه در این قبیل خسارات عدم توجه و عدم رعایت فاصله قانونی هر خودرو با خودروی جلو تشخیص داده میشود