در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من درتاریخ22/2/93تصادف کردم زیان دیده هستم مقصر بیمه توسعه داشته ماشینش ،میخوام بدونم آیا دیه من گیرم میاد یانه ؟
خسارت مالی هم بوده اونم گیرم میاد لطفا کمکم کنید باتشکر
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

بله

دوست عزیز طبق قانون چنانچه شرکتی نواند به تعهدات خود عمل نماید بیمه مرکزی پروانه آن شرکت را ابطال و پرتفوی آن شرکت را به بیمه ایران منتقل کرده و بیمه ایران هم خسارات وارده را باید جبران کند یا تدبیر دیگری که متضمن منافع مشتریان و صاحبان سهام باشد را اعمال میکند

در حال حاضر بیمه ایران بصورت دوره ای خسارات مشتریان را طی لیست فراخوانده و پرداخت مینماید

لطفا از لینک زیر پیگیر و منتظر باشید تا اسم شما هم در اطلاعیه های بعدی خوانده شود

http://iraninsurance.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D8%A7%D8%B1