در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 آیا در نیمه اول سال که ماه ها 31 روزه هستند باید به کارگران از بابت کمک هزینه  های مسکن، خواروبار و عایله مندی 31 روزه پرداخت گردد یا 30 روز ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

از آنجا که در مقررات مربوط به کمک هزینه های مسکن، خواروبار و عایله مندی، پرداخت این کمک ها بصورت ماهانه قید گردیده است و ماه نیز از نظر احتساب موارد قانونی مستنداً به ماده 443 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی، 30 روز می باشد لذا مزایای یاد شده در کلیه ماه های سال اعم از 31 روزه، 30 روزه و 29 روزه در قالب تعریف شده در ماده قانونی مرقوم یعنی 30 روزه پرداخت خواهد شد. بدیهی است کارگاه هایی که این کمک هزینه ها را در شش ماه اول سال 31 روزه پرداخت می کنند این رویه جزء شرایط کار کارگران محسوب و کماکان معتبر خواهد بود.