در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا کارگرانی که به صورت ساعتی، کار مزد و کار مزد ساعتی کار می کنند مشمول افزایش های مزدی مصوبات شورایعالی کار می شوند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

افزایش های مزدی ناشی از مصوبات شورایعالی کار در مورد قرارداد های کار ساعتی مشمول قانون کار نیز تسری پیدا کرده و نافذ می باشد و این افزایش ها ناظر بر مزد کارگرانی که به صورت کار مزد و کار مزد ساعتی کار می کنند خواهد بود و بطور کلی این افزایش ها به نوع خاصی از مزدبری اختصاص ندارد.