در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من در مغازه نانوایی پدرم به عنوان شاطرکارمیکنم و حق بیمه شاطری پرداخت میکنم آیا من که درنانوایی پدرم کار میکنم شغلم جزوئ مشاغل سخت محسوب میشود ودر20سال متوالی ویا25سال متناوب میتوانم بازنشست بشم و مغازه پدرم جزوئ قانون کار محسوب میشودباتشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

قطعا غیر از شاطر هم کارگرهای دیگر نیز مشغول بکارند که بیمه ایشان نیز پرداخت میشود.

بنابراین کارگاه از حالت خانوادگی خارج میشود و مشمول قوانین کار و اموراجتماعی قرار میگیرد.

وشما هم میتوانید از مزایای مشاغل سخت و زیان آور بهره مند گردید.