در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

هجده سال کارگری باکارسخت وزیان آور،12سال  اختیاری (اعتراضی هم به دیوان عدالت بشماره پرونده: ............................ شعبه 18داشته ام تاریخ16/8/94)اماتابحال اختیاری محسوب شده وباحدودهفتصدهزاردوسال واندی است که وریافت میکنم.

1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

ابتدا شما میبایست تایید و احراز کار سخت و زیان آور را از سازمان کار و رفاه اجتماعی داشته باشید .