در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
چگونه میتوانیم در شهرستان های کوچک مردم را متقاعد کنیم به خرید بیمه های عمر؟؟ و برای شروع بهتر است از کجا آغاز کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (1,310 امتیاز)
بیمه عمر با توجه به مزایایی که داره نیاز همه در هر جا می باشد ، به نظرم زمانیکه اطلاعات درست و صادقانه و دقیق با توجه به نیازهای افراد داده بشه حتمأ برای تهیه بیمه عمر مشتاق میشن، اول هم از بعد از خودتون از کسانی شروع کنید که برای شما عزیز هستن و خیلی دوستشون دارید