در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام و خسته نباشید

شرایط اعطای نمایندگی بیمه آتیه سازان حافظ  رو میخواستم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
شرایط اعطای نمایندگی

 شرکت آتیه سازان حافظ به منظور توسعه شبکه فروش خود و گسترش خدمات بیمه ای، از متقاضیان واجد شرایط زیر جهت اخذ پروانه نمایندگی (حقوقی و حقیقی) دعوت بعمل می آورد.

شرایط عمومی اشخاص حقیقی:

1.      تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران.

2.      اعتقاد به اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور.

3.      عدم اعتیار به مواد مخدر و الکل.

4.      دارا بودن حداقل 22 سال سن.

5.      داشتن مدرک کارشناسی و ­بالاتر در رشته های پیراپزشکی (پرستاری، اسناد پزشکی و...)، پزشکی، مدیریت بیمه، مدیریت بازرگانی ­و... ؛

تبصره : مدرک دیپلم با 3 سال سابقه کار مفید بیمه­ای(با ارایه گواهی معتبر) در اولویت بعدی قرار خواهد گرفت.

6.      داشتن گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت قانونی برای آقایان.

7.      نداشتن منع قانونی در پذیرش نمایندگی

8.      دارا بودن حسن شهرت و ارایه گواهینامه عدم سوء پیشینه.

9.      معرفی فضای فیزیکی مناسب با مشخصات و شرایط اعلامی مورد تایید شرکت

10. گذراندن دوره­های آموزشی و موفقیت در آزمون­های کتبی و شفاهی مورد نظر.

شرایط عمومی اشخاص حقوقی:

1.      بصورت یکی از شرکت­های مندرج در قانون تجارت به ثبت رسیده باشد (به شکل سهامی خاص یا عام، مسئولیت محدود ، شرکت تعاونی و موسسات خصوصی)

2.      دارا بودن کلیه شرایط نماینده حقیقی

3.      ارائه اساسنامه و آخرین آگهی روزنامه رسمی شرکت به بیمه گر الزامی می باشد.

4.      نداشتن سوء پیشینه کیفری برای اعضاء هیئت مدیره.

5.      امکان انجام فعالیت بیمه ای با درج در موضوع اساسنامه شرکت یا موسسه.

متقاضیان اخذ نمایندگی در صورت دارا بودن شرایط فوق می‌توانند نسبت به تکمیل و ارسال فرم درخواست اقدام نمایند. درخواست‌های رسیده مورد بررسی و نتیجه به متقاضیان اعلام خواهد گردید.

در صورت نیاز به توضیحات بیشتر می توانید از طریق شعب استانی شرکت آتیه سازان حافظ تماس حاصل نمایید