در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (200 امتیاز)
سلام من در یک هفته نامه مربوط به یک ارگان دولتی به مدت 4ساله کاریکه هیچ قراردادی ندارم قبلا وعده وعید می‌دادند که بیمه تون میکنیم اما حالا با صراحت میگویند همینه که هست من بآید چگونه حقم را بگیرم که اخراجم نکنند ازطرفی میدونم چون زیر نظر آن ارگان هستند زورم به آنها نمی‌رسد اما اگر کارفرما شخص عادی بود قضیه فرق میکرد
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

با داشتن اسناد و اوراقی که ثابت کند شما در هفته نامه مشغول بکار بوده اید میتوانید به مراجع حل اختلاف ادارات کار مراجعه فرمایید و درخواست بیمه معوقه خود (ماده 148 قانونکار) را ادعا نمایید.