در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
.:
من خانمی 27ساله هستم,,متاهل,, کارشناس ارشد فیزیولوژی پزشکی,,,متاسفانه سابقه بیمه ندارم,,منظورم از بیمه,بیمه بازنشستگی که در اینده حقوق داره هستش,,, میخواستم بصورت ازاد بیمه بشم که در اینده استقلال مالی داشته باشم,,,شرایطش چطور هست؟بعد از چند سال بازنشسته میشم؟حقوقش چقدره,,
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه عمر دارای بازنشستگی است برای هر سن از بچه  یک ماه تا 65 ساله و بازنشستگی بعد از سال دهم به بیمه شده تعلق میگیرد و درآمد آن بستگی به پرداخت شما دارد.بهترین مستمری و زودترین سال مستمری بگیری را در بیمه عمر میتوانید داشته باشید.