در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا به لحاظ قانون کار کارگرانی که وفق مقررات قانون تأمین اجتماعی بازنشسته گردیده و از سازمان تامین اجتماعی مستمری بازنشستگی دریافت می دارند می توانند در بخش خصوصی شاغل باشند ؟
2 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

به لحاظ اجرای مقررات قانون کار اشتغال بکار افراد بازنشسته سازمان تامین اجتماعی در واحد های بخش خصوصی منع قانونی ندارد و در صورت بکارگیری آنان در کارگاه های مشمول قانون کار، این قبیل کارگران همانند سایر کارگران شاغل در آن واحد از کلیه مزایای قانون کار منجمله بن کارگری و افزایش های مزدی ناشی از مصوبات شورایعالی کار نیز برخوردار خواهند شد.