در بیمه بیکاری توسط
حدود 9ماه بیمه بیکاری میگیرم.وچندروز دیگر زایمان دارم.ایا تا 2ماهی که ازبیمه بیکاریم باقی مانده .چه مزایای دردوران زایمان وبعدزایمان می توانم استفاده کنم.باوجود اینه تا1سالگی فرزندم که بتوانم به جای بسپارمش چگونه مخارجمان راباوجود حقوق همسرم جواب گوی مخارجمان نیست.چه باید کنم.
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
باسلام

مزایا و کمک هزینه بارداری به کسانی که از بیمه بیکاری استفاده میکنند تعلق نمیگیرد.