در سایر توسط
هجده سال سابقه بیمه خدمات درمانی از آموزش وپرورش دارم چگونه به تامین اجتماعی تبدیل کنم
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام میتوانید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی درخواست انتقال حق بیمه رو بدید

پیشنهاد ویژه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید