در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و خسته نباشید

در بیمه عمر، پرسشهایی از قبیل سن ، اعضای خانواده و وضعیت سلامتی بیمه شده برای چیست ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)

اساس قرار داد پرسش هایی است که درون پرسشنامه مطرح شده و هر یک از سوالات مطرح شده در نرخ حق بیمه تا ثیر گزار می باشد. مثلا سلامت یا عدم سلامت اعضای درجه یک خانواده از نظر وراثتی از طرف پزشک معتمد شرکت بیمه بررسی و نرخ متناسب با آن پیشنهاد می شود از این روست که نرخ دهی در بیمه اشخاص تقریبی است و نرخ نهایی بعد از نظریه پزشک اعلام می گردد .