در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام مدارک لازم برای دریافت  دفترچه درمانی تامین اجتماعی برای اولین بار چیست ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام بیمه شدگان از زمانی که تحت پوشش سازمان تامین‌ اجتماعی قرار می گیرند، می توانند پس از  نام نویسی و دریافت شماره  تامین اجتماعی / شماره بیمه ، ضمن مراجعه به یکی از شعب یا کارگزاری های رسمی سازمان تامین اجتماعی و ارائه  مدارک لازم ، برای خود و افراد خانواده تحت تکفل دفترچه درمانی دریافت نمایند.

مدارک لازم برای دریافت دفترچه  درمان
 اصل شناسنامه و کارت ملی بیمه شده اصلی و افراد خانواده تحت تکفل ( افراد تبعی )
 اصل کارت خانوار و پروانه  اشتغال به کار  اتباع خارجی
 گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان ذکور بالای 18 سال
 تکمیل  فرم تعهدنامه مبنی بر عدم ازدواج و اشتغال در مورد فرزندان اناث بالای 19 سال
 ارائه نظریه  کمیسیون پزشکی سازمان مبنی بر  از کار افتادگی کلی در مورد فرزندان ذکور ، شوهر بیمه شده زن یا پدر و مادر بیمه شده اصلی
 گزارش بازرس فنی شعب سازمان مبنی بر کفالت بیمه شده اصلی بر پدر و مادر
 تکمیل فرم  تعهدنامه از سوی بیمه شده زن درخصوص عدم پوشش بیمه ای شوهر یا ارائه گواهی حضانت فرزندان
 اصل و تصویر دفترچه آماده به خدمت یا گواهی اشتغال به خدمت از واحدهای نیروهای مسلح در موردافراد خانواده بیمه شده سرباز
 یک قطعه عکس از بیمه شده اصلی و افراد تبعی بالای 2 سال سن

شرایط صدور دفترچه درمانی المثنی تامین اجتماعی