در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام شرایط دریافت هزینه سفر و اقامت بیمار و همراه در بیمه تامین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در صورت دارا بودن استحقاق درمان با داشتن اصل گواهی پزشک معالج، مبنی بر ضرورت اعزام به شهر دیگر و تائیدیه مراجع پزشكی سازمان تامین اجتماعی می توانند هزینه سفر فوق العاده سفر و هزینه اقامت بیمار و همراه را دریافت دارند.

 هزینه سفر :
مبلغ هزینه سفر براساس نوع وسیله نقلیه و به میزان بهای بلیط با نرخ مصوب ( در مورد هواپیما قطار  اتوبوس و کشتی ) و در مورد سواری بر مبنای نرخ مصوب اعلام شده توسط مراجع ذیصلاح قابل پرداخت خواهد بود.
 در صورت نیاز بیمار به همراه( در صورت تایید شورای پزشكی ) مبلغ هزینه سفر بابت همراه بیمار نیز قابل پرداخت خواهد بود.

 هزینه فوق العاده سفر :
در صورت اعزام با وسیله نقلیه زمینی    به ازاء هر کیلومتر (مسافت بین شهر مبدأ و مقصد) مبلغ ده ریال.
در صورتی که اعزام با هواپیما باشد به ازاء هرکیلومتر(دو سوم) مبلغ مذکور بابت فوق العاده سفر به بیمار و همراه پرداخت خواهد شد.

 هزینه اقامت بیمار و همراه :
 تعداد روزهای سرپائی × غرامت دستمزد متعلقه روزانه = هزینه اقامت بیمار
50% × تعداد روزهای اقامت سرپائی × متوسط دستمزد روزانه بیمه شده = هزینه اقامت همراه

چه کسانی می توانند از خدمات بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند؟