در سوابق بیمه توسط
باسلام
من  در دهه پنجاه در شرکتی سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتم ،الان اون شرکت منحل شده و بنده مدرکی برای پیوست اون سابقه بیمه به سابقه کنونی ندارم و درحال حاضر پنج سال سابقه بیمه بیشتر ندارم ،میخواستم ببینم چطور میتونم اون سابقه رو ضمیمه این چندسالی که بیمه هستم کنم ؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر شما مطمن میباشید که اون شرکت برای شما حق بیمه ریخته احتمال دارد با شماره موقت واریز کرده وقطعا همینطوره که درسیستم نشون نمیده لیکن اول شما به شعبه ای که شرکت در محدوده آن بوده مراجعه کنید که از واریز کردن مطمن شوید واز شعبه بخواهید لیستهای واریزی آن شعبه را در همان تاریخ از بایگانی راکد درخواست کند که مطمن شوید اسم شما در لیست بیمه رد شده بعد از آن بقیه کارها رو انجام دهید