در سایر توسط
قوانین بیمه در قرارداد های بیمه آمره هستند یا تکمیلی ؟

نقش اراده ی طرفین در قرارداد های بیمه چگونه است ؟ آیا می شود بر خلاف قوانین بیمه توافق کرد؟

و آیا عرف نیز در قرارداد های بیمه نقش دارد؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

اگر منظورتان بیمه در قرارداد کارگری و کارفرمائی می باشد مطابق با ماده 11 آئین دادرسی کار که قواعد آمره نامیده میشود ، هر گونه توافقی خارج از قوانین کار باطل می باشد و کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه کارگر می باشد.