در شرکت بیمه توسط
تخصص بیمه ما در چه زمینه ای میباشد ؟ منظورم اینه که بیشتر در چه زمینه ای فعالیت دارد؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز همه شرکت های بیمه در تمامی رشته ها مشغول به فعالیت هستند اما این شرکت به این دلیل که زیر مجموعه بانک ملت هست و امور تجاری و بازرگانی از طریق این بانک انجام میشه همیشه بهترین نرخ رو در این زمینه برای مشتریان داره اما در زمینه بیمه عمر و بیمه مسئولیت هم جزو بهترین شرکت های بیمه هست.