در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام ، لطفا بفرمایید تخصصی ترین بیمه در زمینه صدور بیمه عمر و سرمایه گذاری کدام بیمه میباشد ، در ضمن ظاهرا بیمه خاورمیانه در این زمینه در آینده شکل میگیرد؟
9 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
ملاک های مهم انتخاب شرکت بیمه گر و خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری

1-بررسی پوشش های درمانی و.... میتوانید در سایت شرکت های بیمه مطالعه کنید

2-بررسی روند سود دهی شرکت بیمه در چند سال اخیر با ارائه سند رسمی و کتبی( خیلی ها میگن شرکت ما انقدر سود داده از او بخواهید کتبی نشان دهد به گفته ها گوش ندهید زیرا برای جذب شما ممکن است این مسائل پیش بیاید. واقع بین باشید)

3-شرایط و نحوه اعضایی که تحت پوشش قرار میگیرند( شرکت بیمه ای که سخت گیر تر باشد در انجام قرارداد ها منجر به عضو شدن افراد کم ریسک شده = سود دهی بیشتر)

4-بررسی توانگری مالی و شرکت های سهامدار و روند سرمایه گذاری شرکت بیمه

5-خدمات پس از فروش ( میتوانید از بیمه شدگان قدیمی تر اطلاعات بگیرید)

حتماً قبل از خرید بیمه نامه از هر شرکت با نمایندگان و مشاوران چند نمایندگی جداگانه صحبت کنید و آنها را راستی آزمایی کنید. تا مطمئن شوید

بنده خودم 3 ماه برای خرید بیمه نامه تحقیق کردم و بعد از اطمینان بیمه نامه را خریداری کردم

توصیه بنده به عنوان یک مشاور این است که پس انداز های کوچک خود را در بیمه سرمایه گذاری کنید زیرا با بخش بزرگتر پس انداز خود میتوانید کسب و کاری راه بندازید که چندید برابر هم سود کنید