در بازنشستگی و مستمری توسط
افزایش حقوق مستمر بگیران تامین اجتماعی در ۲۵خرداد ۹۵ خواهد بود ؟
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)
با سلام و احترام

    به استناد گزارش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، افزایش حقوق‌ها در سال 1395 از اواخر خرداد ماه [1395] امکان پذیر بوده و معوقات دو ماهه فروردین و اردیبهشت نیز پس از محاسبه، در تیر ماه پرداخت می‌شود، ضمناً، با توجه به زمانبندی جدید ابلاغی سازمان تأمین اجتماعی جهت پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در روزهای مختلف از هر ماه، تاریخ واریز حقوق به حساب همه افراد یکسان نمی‌باشد.