در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام . من تو یه شرکت به عنوان سرپرست کارگاه مشغول به کار شدم ، تا الان بیمه تامین اجتماعی نداشتم دیروز رفتم بیمه یه فرم دادن پر کردم اوردم کارفرما امضا کرد بردم بیمه یه برگه دیگه بهم دادن که شماره بیمه توش بود اما تو اون برگه نوشته استعلام معاینات پزشکی  . خواستم ببینم معاینات لازمه ؟ اخه از متصدی شعبه پرسیدم گفتن نه دیگه کاری با ما نداره و وقتی حقوق این ماه اومد حسابت و بیمه این ماهت رد شد بیا دفترچه رو بدیم بهت. ممنون میشم جواب بدید
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)

    با سلام و عرض ادب

  اخذ معاینات پزشکی توسط پزشک معتمد سازمان تأمین اجتماعی الزامی بوده و تنها متقاضیانی که هننگام ارائه تقاضا بیشتر از نه ماه از قطع پرداخت حق بیمه آنها نگذشته باشد، از انجام معاینات پزشکی معاف هستند.