در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام و قبولیی طاعات وعباداتون در درگاه معبود

بنده بازنشسته پزشکی نداجا باسن ۲۷سال که الان نزدیک دوسال هست بازنشست شدم

بیماری بنده تومور سرطانی میباشد

بنده از تاریخ۱۳۹۴/۷/۱۷که بازنشسته شدم

هیچگونه هزینه نگهداری بیماران خاص در فیشم اعمال نشده

که درحقیقت این دریافتی حق همسر وتک فرزندم میباشد

لطفا راهنمایی کنید

ممنون
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

باتوجه به بخشنامه جدید کمک هزینه درمان(حق نگهداری)، تمامی بازنشستگانی که دارای هرمیزان از درصد جانبازی تاییدشده توسط یگان شاغلی باشند و همچنین بازنشستگان غیرجانبازی که مبتلا به بیماری سرطان باشند می‌توانند درخواست معرفی به کمیسیون پزشکی بدهند و درصورت صدور رای مثبت در کمیسیون مربوطه، از مبلغ ماهیانه کمک هزینه درمان برخوردار گردند.

برای ارائه درخواست خود به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیکی ساتا محل سکونت مراجعه فرمایید.