در سایر توسط
کسانی که به شرکت بیمه توسعه شماره حساب داده اند کی برایشان پول واریز می شود
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز بیمه ایران طبق ماده 44 قانون بیمه گری در حال پرداخت خسارات بیمه توسعه است و در قالب اطلاعیه هر بار تعدادی از مشتریان و زیاندیدگان را فرا میخواند تا خسارات را از طریق وصول چک دریافت کنند یا مبلغ را به حسابشان واریز میکند

لذا شما جهت اطلاع از اینکه چه زمانی نام شما فراخوانده میشود میتوانید از سایت بیمه ایران قسمت اطلاعیه ها پیگیر و منتظر پرداخت باشید