در سایر توسط
گروه ملی فولاد ایران زیر نظر کدام شرکت بیمه است؟
توسط
انتقال داده شده توسط
سلام . لطفا اگر جواب سوال بالا رو میدونی . واسم میل کن . متشکرم . rahati_surveying@yahoo.com
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

به درستی مشخص نشده که منظور شما چیست اما بر اساس حدسیات نظر خود را عرض می کنم:

1. در زمینه بیمه های اجتماعی

ممکن است کارکنان شرکت ملی فولاد تحت پوشش صندوق بازنشستگی صنعت فولاد یا تامین اجتماعی باشند.

2. در زمینه خدمات بیمه های بازرگانی نظیر درمان گروهی، قرارداد های عمر و حوادث گروهی و ... هر ساله با یکی از شرکت های بیمه که زیر نظر بیمه مرکزی هستند، قرارداد می بندند.

این شرکت بیمه ممکن است سال به سال تغییر کند و بسته به نظر هیات مدیره و مدیران تصمیم گیرنده انتخاب می شود

 اما می توان از اداره مربوطه اطلاعت بیشتر را کسب نمود.