در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

می خواستم بدون آیا میشه از ایران بیمه عمر یکی از شرکت های خارجی مثلا آمریکایی رو خرید ؟
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سوال بیمه ای جالبی مطرح کردین. ولی اینکه سوال تون رو محدود به آمریکا کردین کار رو سخت کرده.

تحت شرایط تحریم، هیچگونه تراکنش مالی از ایران با شرکت های بیمه آمریکایی نمی تونه صورت بگیره. پس شما از شرکت های بیمه آمریکایی نمی تونید بیمه عمر بخرید.

اما شرکت های بیمه آمریکایی می تونن به افرادی که در خاک آمریکا نیستن نیز بیمه بفروشن.

همچنین شرکت های بیمه در اکثر کشورهای دنیا این امکان رو دارن که به افراد خارج از کشور خودشون از جمله ایران بیمه عمر بفروشن. مورد خیلی مهمی که اون شرکت ها مدنظر دارن، امید به زندگی هست که بسته به کشورهای مختلف فرق داره.