در لیست بیمه توسط
سلام

من ليست بيمه فروردين امروز متوجه شدم مزاياي  غير مشمول يكي از پرسنل  به دليل اشتباه تايپي 10 برابر رد شده ايا ميتونم براي اصلاح ليست اقدام كنم؟
2 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

امکان اصلاح وجود ندارد. به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید و تضای اعلام بدهی فرمایید. سپس فرم اعتراض هیات بدوی را پرنمایید تا زمان رسیدگی به شما اعلام گردد و در هیات بدوی این مسئله راعنوان فرمایید.