در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من 5سال درجايي مشغول کار هستم و مرا بيمه کرده اند . الان تصميم به اجاره يک مغازه و شروع به کار ديگري دارم. آيا با اينکه بيمه هستم آيا در مغازه خودم هم که 2نفر را بيمه ميکنم بايد باز هم در ليست بيمه نام خودم را رد کنم و بيمه شوم يا نياز نيست؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

بسته به تمایل شما دارد.

میتوانید با سازمان تامین اجتماعی قرارداد بسته بعنوان کارفرما27% حق بیمه خود را همراه با دو کارگرتان در لیست بیمه ماهانه پرداخت نمایید و یا بصورت خویش فرما بیمه پرداز باشید.