در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در سال 92 پس از 14 ماه کار توي يه شرکت اخراج شدم. بعدشکايت کارفرما مبلغ پول اداره بيمه رو قسطي کرد و بالاخره ارديبهشت 95 اقساطي حق بيمه منو داد تا براي من سابقه بيمه رد شد. پرونده من ارديبهشت 95 واسه بررسي به بيمه بيکاري رفت. سوال من اينه:
1) من کلا همين 14 ماه بيمه رو دارم. آيا بهم بيمه بيکاري بمن تعلق ميگيره؟
2) سال اخراج من شهريور 92 بود. اثبات حقانيت حرف من توسط  اداره بيمه در تاريخ تير 93 اتفاق افتاد. اما ارديبهشت 94 بود که بلاخره کارفرما ناچار شد بياد و بيمه منو قسط ببنده.الان هم که پرونده من رفته واسه تشخيص بيمه بيکاري رفته سال 95 هستش. سوال: اگه تاييد بشه من بيمه بيکاري بايد بگيرم. حداقل بيمه چه سالي رو مبنا قرار ميدن؟
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)

با سلام

بله. اگر در راي قطعي اداره کار ترک کار شما خارج از ميل و اراده شما اعلام شده بر همون مبنا مستحق دريافت بیمه بیکاری هستيد وبا توجه به گذشت زمان پس از طي مراحل اداري کل مقرري بصورت يکجا به شما پرداخت مي گردد.ملاک پرداخت همان سال استحقاق است يعني سال 92.