در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

نیرویی داشتیم تو اسفند ترک کار خورده, بعد تو فروردین دوباره شروع به کار کرده,  در ضمن لیست بیمه, فروردین هم رد شده ١  دوباره این نیرو باید ثبت نام بشه؟! ٢ لیست که رد شده, متمم می شه زد بدون ثبت نام؟!
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

در یک شعبه و در یک کارگاه جهت جابجایی نیاز به ثبت نام مجدد نیست. لیست متمم دریافت نمی شود. اگر در لیست فروردین نام بیمه شده ثبت شده که مشکلی نیست اما اگر نه باید راههای دیگر ایجاد سابقه را بروید.