دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 بنده در یک شرکت بازرگانی کار میکردم ولی بدلیل تعدیل نیرو تا آخر برج 2 مشغول هستم میخواستم بپرسم در صورتی که ترک کار من آخر برج 3 زده شود تا چه زمانی میتوانم از بیمه تامین اجتماعی خود استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

احتمالا منظور شما از بیمه همان دفترچه بیمه تامین اجتماعی است. بیمه شدگان دارای دفترچه های بیمه در صورت اعتبار باید استحقاق درمان هم داشته باشند یعنی اگر به مراکز ملکی سازمان جهت انجام امورات درمانی مراجعه شود، توسط کارشناس مربوطه موضوع استحقاق درمان(همان عدم قطع رابطه بیمه پردازی!) بررسی می شود اما در مطب ها و آزمایشگاهها و مراکز غیر ملکی سازمان چنین رویه ای وجود ندارد.