در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بنده کارفرما هستم. اقدام به اضافه کردن پرسنل و رد کردن بیمه نمودم ولی به خطای ارسالی در خصوص نبودن شماره بیمه پرسنل جدید ناشی از عدم ثبت نام توجه نکردم و پرداخت انجام شد و بیمه شخص مورد نظر نیز بدون مشکل رد شد و در سابقه وی درج شد آیا مشکل برای من در آینده پیش می آید ؟اگر بیمه شده ای در یک شعبه کارگاه خود را عوض کند باز در همان شعبه باید نامنویسی کند؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اگر بدون شماره بیمه لیست ارسال کنید ، سامانه سازمان تامین اجتماعی قبول نمی کند! در خصوص شماره بیمه بابت تغییر کارگاه؛ اگر شعبه عوض نشود لازم به نامنویسی و ثبت مجدد شماره بیمه نمی باشد.