در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

28ماه سابقه بیمه دارم الانم دستم دچار مشکل شده ونمیتوانم جسمی را نگه دارم انگشتانم بی حس میشوند،چه مقدار بیمه بیکاری تعلق میگیره ،متاهلم هستم.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

پزشک معالج شما(جراح متخصص) باید مراتب ازکارافتاده بودن شما را تائید کند. گواهی مذکور باید توسط کمیسیون از کار افتادگی تامین اجتماعی تائید شود و براساس آن شما واجد شرایط از کار افتادگی (ونه بیمه بیکاری!) خواهید شد. برای شما آرزوی سلامتی دارم.