در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من حدود 6 سالی هست که در یک شرکت مشغول بکار می باشم، با توجه تعطیلات 13 روزه ابتدای سال قرارداد کاری شرکت از 14 فروردین شروع می شود و فقط نصف حقوق فروردین پرداخت می شود، ولی در سال های گذشته بیمه فروردین به طور کامل رد می شد. ولی امسال شرکت بیمه فروردین را نیز از روز چهاردهم فروردین رد کرده است. خواستم بدونم با توجه به وقفه این که در بیمه ایجاد می شود چه مشکلاتی برای بازنشستگی، بیمه بیکاری و سایر موارد ایجاد می شود؟در ضمن مدیر عامل شرکت دلیل این امر را اینطور بیان می کنند که اگر بیمه یک فرد در سه سال پیاپی بطور کامل توسط شرکت رد شود به عنوان کارمند رسمی محسوب می شود بیمه را کامل رد نکرده اند. خواستم بدونم این موضوع صحت دارد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
سلام

سابقه بیمه هر فرد طبق روزهای کارکرد وی در لیست های ارسالی جمع و برای بازنشستگی و دیگر تعهدات استفاده می شود لذا کسری سابقه در طول سالیان اشتغال، سبب دیرتر بازنشسته شدن صرفا به همان میزان کسری می شود و مشکل دیگری ایجاد نمی کند. موضوع مطروحه توسط مدیر عامل در هیچ قانونی نیامده است.