در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام  پدر من ۶۳سال سن و شانزده سال ونیم سابقه بیمه دارد.اگر در سال ۹۵ بازنشسته شود چقدر مستمری می گیرد, با تشکر
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)
با سلام و احترام

میزان پرداختی مستمری بازنشستگی افراد تابعی از مدت سنوات خدمت و میانگین پرداختی حق بیمه دو سال پایانی خدمت ایشان می‌باشد؛ اما جهت آشنایی بیشتر به استحضار می‌رساند: میزان افزایش مستمری و کمک‌های جانبی بازنشستگان از ابتدای فروردین ماه 1395 در تمامی سطوح حقوقی 14 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته که با این وضعیت، تمامی مستمری‌بگیران، بازنشستگان، از کارافتادگان و بازماندگانی که تا پایان سال 1394 پرونده آن‌ها برقرار شده، مستمری پرداختی به ایشان به 512 هزار و 16 تومان افزایش می‌یابد و مجموع دریافتی ماهانه مستمری بگیران نباید کمتر از نهصد هزار تومان باشد.