در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

فرزند من سالم و دارای سه سال سن میباشد.
بیمه عمر سامان دارد و سالیانه مبلغ سه میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان پرداخت میکنم در دو قسط به صورت شش ماهه.
سال دوم ده درصد به این مبلغ اضافه میشود .
میگویند بعد از ده سال فرزند من میتواند ماهیانه ده میلیون مستمری مادام العمر دریافت کند.
ایا این درست است؟

3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز اساس بیمه عمر حق بیمه پرداختی و مدت ماندگاری ول در حساب اندوخته و مقدار درصد سود دهی سالانه آن شرکت به مشتریان در قالب سود مشارکت در منافع است

اینکه شما انقدر با تدبیر و مسئول هستید در مقابل فرزندتان و اقدام به خرید بیمه کرده اید برای تامین آینده وی  جای تقدیره و بهتون تبریک میگم

اما اینکه در پایان 10 سال اندوخته شما دقیقا چقدر خواهد بود غیر ممکنه که رقم دقیق رو گفت

ولی حدودا رقم تضمینی یکصدو خورده ای میلیون رو از طرف بیمه مرکزی به صورت تضمینی دارید که با 18%برای 5 سال اول و 15 % برای 5 سال دوم محاسبه شده

حالا مازاد بر این درصد ها سالانه هرچند که بیمه سامان سود بدشت بیاره شمارو در اون سود مشارکت خواهد داد

و رقم دقیق اینکه چقد خواهی گرفت اون موقع اعلام خواهد شد

ولی بازم عرض میکنم شما بهترین سرمایه گذاری رو انجام دادید